Dia del Susquedenc 2023

El dissabte dia 21 de gener de 2023 es va celebrar el dia del Susquedenc.

A les 10h del matí ens vam trobar al Local Social de Sant Martí Sacalm on es va fer una xerrada informativa sobre la transició energètica. Tot seguit, a les 11 del matí, l’equip de Govern va fer un retorn de les accions dutes a terme l’últim semestre de l’any 2022 en l’àmbit general, cultural i mediambiental.

A les 12h del migdia, es va establir el torn obert de paraula per tal que tots els veïns i veïnes poguessin dir la seva i es van tractar temes ben diversos com ara: l’excursió veïnal, el 8 de març, els preus del Local Social, la festa Major de Sant Martí, els contenidors de Sant Martí Sacalm, les sortides de motoristes, la instal·lació de càmeres i altres sistemes de videovigilància, els grups de WhatsApp veïnals i la qualitat de l’aigua del poble.

A la 1 del migdia es va celebrar un dinar de germanor amb aproximadament uns 50 assistents.

Finalment, a les 4 de la tarda es va fer la presentació del nou llibre “Les Masies de Susqueda”, un llibre que publica l’Ajuntament de Susqueda de la mà de l’Editorial Oliveras que vol deixar constància de les diferents masies de Susqueda i com ha afectat el pas del temps a aquestes, ja que algunes d’elles es troben sota les aigües de l’embassament.

En els propers dies es publicarà l’acta a la pàgina web de l’Ajuntament susqueda.cat