Associacions i entitats


Associaci贸 d’Amics del Santuari de la Mare de D茅u del Far

N煤mero d鈥檌nscripci贸 al registre: 1676
Data d鈥檌nscripci贸 al registre: 03/03/1992
Classificaci贸 general: Cultura.
Breu descripci贸: Organitzaci贸 d’esdeveniments culturals al ve茂nat del Far.


Associaci贸 Bov铆 Selva Nord

N煤mero d鈥檌nscripci贸 al registre: 2705
Data d鈥檌nscripci贸 al registre: 17/11/1995
Classificaci贸 general: Defensa d鈥檌nteressos de sectors econ貌mics, geogr脿fics o professionals.
Breu descripci贸:
a. Vigilar la qualitat sanit脿ria i gen猫tica dels reproductors.
1) Promocionar el desenvolupament, rendibilitat i millora de les explotacions a trav茅s del programa de millora gen猫tica, sanejament, cursos de formaci贸 professional, referits a problemes de la seva especificitat.
2)
Coordinar-se amb d’altres associacions o federacions territorials de semblants caracter铆stiques a fi d’aconseguir una millor connexi贸 per a la realitzaci贸 de les seves finalitats, constituint aix铆 una federaci贸.
3)
Manifestar i defensar davant els poders p煤blics l’opini贸 i els drets dels ramaders associats, mitjan莽ant estudis, peticions o informes responsables referit a problemes de la seva especificat.
4)
Organitzar i promocionar la gesti贸 de les explotacions agr脿ries associades, fent tasques de substituci贸 i d’assist猫ncia contractant el personal t猫cnic necessari per a aquesta gesti贸.


Associaci贸 Etnobot脿nica Rusticana

N煤mero d鈥檌nscripci贸 al registre: 56261
Data d鈥檌nscripci贸 al registre: 29/05/2015
Classificaci贸 general: Ecologia, naturalesa聽 i medi ambient
Breu descripci贸: Es crea per fer recerca dels usos tradicionals amb plantes a Catalunya, recollir els usos tradicionals de la cultura catalana amb les plantes al llarg de moltes generacions i fer-ne difusi贸 arreu del territori. L鈥檃ssociaci贸 es centra principalment en els seg眉ents aspectes: recerca i investigaci贸, difusi贸, pedagogia, recuperaci贸 de l鈥檈ntorn rural, recull de dades i cens bot脿nic, manteniment i preservaci贸 de la natura, sensibilitzar la societat i obtenir ajuda econ貌mica per als projectes en els quals participem, difusi贸 de la cultura etnobot脿nica a trav茅s d鈥檈sdeveniments en escoles, centres culturals, centres c铆vics i associacions amb la participaci贸 d鈥檃ltres membres, si s鈥檈scau. Queda excl貌s tot 脿nim de lucre.
脪rgans de Govern: Presidenta: J.R.B., secret脿ri: E.M.R., tresorer: JM. R. B.


Per consultar m茅s informaci贸 sobre les associacions podeu fer-ho a trav茅s del seg眉ent enlla莽.聽