Òrgans de govern


 

Eva Viñolas Marín (ERC-AM)

Alcaldessa, regidora d’urbanisme, hisenda i telecomunicacions.

Correu electrònic: eva.vinyolas@susqueda.cat
Telèfon: 608 13 29 33
Instagram: @evaelcoll | Facebook: Eva Viñolas | Twitter: @EvaVinolas
Declaració de béns i activitats – Eva Viñolas
Currículum


El meu nom és Eva Viñolas. Vaig néixer a la Cellera de Ter el 1968 i ja fa 35 anys que visc a Susqueda. Vaig estudiar els cicles d’infantil i primària a les Dominiques de Salt i posteriorment BUP i COU a l’IES Salvador Espriu de Salt. Llavors vaig cursar la Diplomatura a la Universitat de Girona per ser mestra d’educació infantil i primària, seguit de dos postgraus també a la UdG; un de Psicologia de l’Adolescència i un altre d’Educació Física. Actualment, soc directora a l’escola Pompeu Fabra d’Anglès, he estat vinculada a la Plataforma per Susqueda, l’associació de caçadors de Susqueda i soc co-autora de dos llibres; “Susqueda, la història submergida” i “Susqueda”. Com a curiositats, des de la infància vaig jugar a bàsquet, i, quan era adolescent, vaig participar en un concurs de televisió “El castell dels tres dragons”.


Lluís Pons Anglada (ERC-AM)

1r Tinent d’Alcalde, regidor de medi ambient, habitatge i igualtat.

Correu electrònic: lluis@susqueda.cat
Telèfon: 633 71 96 02
Instagram: @lluis.ponsan

Declaració de béns i activitats – Lluis Pons
Currículum


Em dic Lluís, soc de Menorca i visc a Susqueda des de l’any 2011. Vaig estudiar veterinària a la UAB i, després d’especialitzar-me en biotecnologia a la UdG, vaig obtenir el títol de doctorat en l’àmbit de la microbiologia. He treballat de docent i investigador en diferents universitats i centres privats, tot i que la meva trajectòria laboral ha esdevingut principalment a l’administració pública com a inspector veterinari oficial, on recentment em van nomenar funcionari de carrera. Actualment, exerceixo el meu càrrec a temps parcial, que seguiré combinant amb les taques docents i com a regidor del municipi.


Pepi Muñoz Martos (ERC-AM)

Regidora de turisme, persones i acció social.

Correu electrònic: pepi@susqueda.cat
Telèfon:  676 98 56 56
Instagram: –

Declaració de béns i activitats – Pepi Muñoz
Currículum


Un bon dia de tardor (15/10/1967) vaig néixer a la bonica vila de L’Escala.
Llavors els meus estudis universitaris em van dur a viure a la petita i alhora gran ciutat de Girona. En acabar els estudis de mestra no vaig poder exercir com a tal. Per aquest motiu vaig continuar estudiant Turisme i treballant al mateix temps.
Us preguntareu com acabo aterrant a Susqueda… Doncs resulta que, en una etapa de la meva vida, vaig treballar en el sector immobiliari.
Un bon dia es presentà una parella que buscava una casa amb força terreny (volien tenir el cavall pirinenc català) i necessitaven bosc. Recordant una conversa amb un metge de Girona que tenia una casa a Susqueda, vàrem quedar per veure-la. Quan, després de molts revolts i pendents, vàrem arribar a Can Coll, vaig quedar bocabadada del lloc, l’entorn i les impressionants vistes,…, i en aquell precís moment vaig saber que aquell indret m’havia triat. D’això fa ja més de 24 anys…
En l’actualitat faig de mestra de Primària i secretària a l’Escola Cassià Costal de Girona.
I ara emprenc un nou repte com a regidora de Persones i Turisme a l’Ajuntament de Susqueda.


Declaracions dels regidors sortints


Retribucions


A l’Ajuntament de Susqueda NO hi ha oposició.

Tampoc hi ha càrrecs de confiança ni personal directiu.

+ informació