Segell distintiu Infoparticipa!

 

Susqueda: distintiu Infoparticipa per segon any consecutiu.

El dilluns dia 20 de març l’Ajuntament de Susqueda va assistir a l’acte de lliurament dels segells Infoparticipa per segon any consecutiu.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) als municipis que compleixen un alt percentatge de transparència i elevada qualitat de la informació que es publica. Entre aquesta informació que s’avalua, trobem: representants polítics, gestió de recursos col·lectius, gestió de recursos econòmics, eines de participació ciutadana, queixes i reclamacions entre molts d’altres.

Susqueda en els últims anys ha fet un treball que no ha passat desapercebut i enguany ha assolit un percentatge de transparència del 92%.

 

   

 

 

 

 

Susqueda; el 1r municipi de menys de 100 habitants en rebre el segell distintiu d’Infoparticipa!

Ahir l’Ajuntament de Susqueda va assistir a la novena edició de l’entrega del reconeixement a la transparència.
De tots els Ajuntaments de Catalunya, només 136 (un 14%), han rebut enguany el Segell Infoparticipa.
Cal destacar que l’Ajuntament de Susqueda va tenir una menció especial perquè s’ha convertit en el primer municipi amb menys de 100 habitants que rep la distinció d’aquest segell de transparència.
La cerimònia va comptar amb el rector de la UAB, el director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració de la Generalitat, el director de ComSET i el col·legi de periodistes entre altres.
Acció inclosa dins l’ODS 11 i 16.