Segell distintiu Infoparticipa!

Susqueda: distintiu Infoparticipa per segon any consecutiu.

El dilluns dia 20 de mar莽 l鈥橝juntament de Susqueda va assistir a l鈥檃cte de lliurament dels segells Infoparticipa per segon any consecutiu.

El Segell Infoparticipa 茅s una certificaci贸 que atorga la Universitat Aut貌noma de Barcelona (UAB) als municipis que compleixen un alt percentatge de transpar猫ncia i elevada qualitat de la informaci贸 que es publica. Entre aquesta informaci贸 que s鈥檃valua, trobem: representants pol铆tics, gesti贸 de recursos col路lectius, gesti贸 de recursos econ貌mics, eines de participaci贸 ciutadana, queixes i reclamacions entre molts d鈥檃ltres.

Susqueda en els 煤ltims anys ha fet un treball que no ha passat desapercebut i enguany ha assolit un percentatge de transpar猫ncia del 92%.

Susqueda; el 1r municipi de menys de 100 habitants en rebre el segell distintiu d鈥橧nfoparticipa!

Ahir l鈥橝juntament de Susqueda va assistir a la novena edici贸 de l鈥檈ntrega del reconeixement a la transpar猫ncia.
De tots els Ajuntaments de Catalunya, nom茅s 136 (un 14%), han rebut enguany el Segell Infoparticipa.
Cal destacar que l鈥橝juntament de Susqueda va tenir una menci贸 especial perqu猫 s鈥檋a convertit en el primer municipi amb menys de 100 habitants que rep la distinci贸 d鈥檃quest segell de transpar猫ncia.
La cerim貌nia va comptar amb el rector de la UAB, el director general de Dades Obertes, Transpar猫ncia i Col路laboraci贸 de la Generalitat, el director de ComSET i el col路legi de periodistes entre altres.
Acci贸 inclosa dins l鈥橭DS 11 i 16.