Segell distintiu Infoparticipa!

 

Susqueda: distintiu Infoparticipa per tercer any consecutiu (2023).

El dimarts dia 9 d’abril l’Ajuntament de Susqueda va assistir a l’acte de lliurament del segell Infoparticipa per 3r any consecutiu.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) als municipis que compleixen un alt percentatge de transparència i elevada qualitat de la informació que es publica.

D’acord amb l’infòmetre, l’evolució de la transparència a Susqueda ha estat la següent:

  • El 2020 Susqueda tenia un percentatge de 27% de transparència
  • El 2021 va augmentar el percentatge posicionant-se en un 55’77%
  • El 2022, amb un 78,85%, va ser el primer any que l’Ajuntament va rebre el segell d’Infoparticipa
  • El període 2022-2023, caracteritzat per ser un any electoral vam obtenir un 92,31%, mantenint el segell
  • Finalment, a dia d’avui, ens situem en un 96,15%.

Des de l’Ajuntament de Susqueda estem molt orgullosos d’haver assolit aquest objectiu i agraïm la feina feta al personal de l’Ajuntament i a Notidig. 👏

Perquè malgrat ser un petit municipi, podem dir orgullosos que hem guanyat aquest repte. 🏆

Finalment, us deixem amb dues imatges. La primera, on l’alcaldessa de Susqueda recull el segell infoparticipa, i la segona, juntament amb els alcaldes de la Cellera de Ter, Anglès i Riudellots de la Selva que també van assistir a l’acte.


Susqueda: distintiu Infoparticipa per segon any consecutiu (2022).

El dilluns dia 20 de març l’Ajuntament de Susqueda va assistir a l’acte de lliurament dels segells Infoparticipa per segon any consecutiu.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) als municipis que compleixen un alt percentatge de transparència i elevada qualitat de la informació que es publica. Entre aquesta informació que s’avalua, trobem: representants polítics, gestió de recursos col·lectius, gestió de recursos econòmics, eines de participació ciutadana, queixes i reclamacions entre molts d’altres.

Susqueda en els últims anys ha fet un treball que no ha passat desapercebut i enguany ha assolit un percentatge de transparència del 92%.

   


Susqueda; el 1r (2021) municipi de menys de 100 habitants en rebre el segell distintiu d’Infoparticipa!

Ahir l’Ajuntament de Susqueda va assistir a la novena edició de l’entrega del reconeixement a la transparència.
De tots els Ajuntaments de Catalunya, només 136 (un 14%), han rebut enguany el Segell Infoparticipa.
Cal destacar que l’Ajuntament de Susqueda va tenir una menció especial perquè s’ha convertit en el primer municipi amb menys de 100 habitants que rep la distinció d’aquest segell de transparència.
La cerimònia va comptar amb el rector de la UAB, el director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració de la Generalitat, el director de ComSET i el col·legi de periodistes entre altres.
Acció inclosa dins l’ODS 11 i 16.